Vad gör vi?

Wipro Infrastructure Engineering Oy utvecklar, producerar och marknadsför under Nummi-varumärket högklassiga hydraulcylindrar och tipphydraulik komponenter. Vi är också en välkänd OEM-tillverkare av dubbelverkande hydraulcylindrar. Vår verksamhet är internationellt och ca. 70% av vår omsättning kommer från exporten. Förutom hemmamarknaden är våra viktigaste marknader Skandinavien, Polen, Holland, Tyskland, Österrike och Schweitz.

Wipro Infrastructure Engineering Oy är ett finskt dotterbolag till det indiska företaget Wipro Enterprises vars moderbolag Wipro Ltd. är ett internationell mångbranschföretag listat på börserna i New York och Mumbai. Företagets huvudkontor finns i Bangalore i Indien. Wipro Infrastructure Engineerings fabriker finns i Finland, Sverige, Rumänien, Brasilien, Indien, USA och i Kanada. 

 

wipro nummi tuotanto

 

Våra verksamhetsprinciper 

Vi är en pålitlig och kundengagerad leverantör. Vi säkrar vår flexibilitet och förmåga att snabbt reagera genom att vara i kontinuerlig interaktion med våra kunder. 

Vår personal består av professionella arbetstagare och vår verksamhet styrs av kvalitet och noggrannhet.

Vi förstår kundernas affärsverksamhet och uppfyller deras behov. Som företag är vi genuint kundorienterade.

 

Våra kunder, Europas ledande märken

Wipro Infrastructure Engineering Oy's kunder är ledande europeiska påbyggare och maskintillverkare som producerar lasthanteringsutrustning, gruvmaskiner, skogsmaskiner och lyftaggregat för containrar.