Internationell tillverkare av tippcylindrar

Wipro Infrastructure Engineering Oy utvecklar, producerar och marknadsför under Nummi-varumärket högklassiga hydraulcylindrar och tipphydraulik komponenter. Vi är också en välkänd OEM-tillverkare av dubbelverkande hydraulcylindrar. Vår verksamhet är internationell och ca. 70% av vår omsättning kommer från exporten. Förutom hemmamarknaden är våra viktigaste marknader Skandinavien, Polen, Holland, Tyskland, Österrike och Schweitz.

Wipro Infrastructure Engineering Oy är ett finskt dotterbolag till det indiska företaget Wipro Enterprises vars moderbolag Wipro Ltd. är ett internationell mångbranschföretag listat på börserna i New York och Mumbai. Företagets huvudkontor finns i Bangalore i Indien. Wipro Infrastructure Engineerings fabriker finns i Finland, Sverige, Rumänien, Brasilien, Indien och i USA. 

Ladda ned Nummis företagspresentation på svenska (pdf) »

Våra verksamhetsprinciper 

Vi är en pålitlig och kundengagerad leverantör. Vi säkrar vår flexibilitet och förmåga att snabbt reagera genom att vara i kontinuerlig interaktion med våra kunder. 

Vår personal består av professionella arbetstagare och vår verksamhet styrs av kvalitet och noggrannhet.

Vi förstår kundernas affärsverksamhet och uppfyller deras behov. Som företag är vi genuint kundorienterade.

Kvalitet och säkerhet

Vi utvecklar själva våra produkter, gör nödvändiga produkttester och säkerställer produkternas höga kvalitet och säkerhet innan vi börjar marknadsföringen av dem. Varje cylinder testas före levrans till kunden.

I produktionen använder vi högklassiga råmaterial, endast från godkända leverantörer. Vår egen produktion är kundinriktad med konkurrenskraftiga leveranstider.

Vår egen produktion kompletteras av kunniga samarbetspartner.

Våra kunder, Europas ledande märken

Wipro Infrastructure Engineering Oy's kunder är ledande europeiska påbyggare och maskintillverkare som producerar lasthanteringsutrustning, gruvmaskiner, skogsmaskiner och lyftaggregat för containrar.

Du hittar våra kunder under rubriken "Kunder".